Онлајн настава за сите возрасти

Уписите започнуваат од 1 - 11 септември 2020 год.

 
 
 
 
 

ЗА НАС

 
Центарот за странски јазици „Англиски клуб“ е друштво за образование и деловни услуги кое е основано во 2015 год.
Нашиот центар располага со квалитетен кадар кој преку различни пристапи Ви овозможува лесно и брзо изучување на јазик. Изучувањето на јазик се состои од четири вештини – слушање, читање, зборување и пишување. Секој час е осмислен за да ги задоволи потребите на слушателите. Располагаме со модерна технологија и најсовремени помагала. Наставата се одвива во климатизирани училници со аудио визуелна опрема.
 
 
 
 
Центарот за странски јазици „Англиски клуб“ Ви нуди:

  • Курсеви за предшколска возраст
  • Курсеви за школска возраст
  • Курсеви за средношколци
  • Курсеви за студенти
  • Курсеви за возрасни
  • Брз курс за изучување на јазик
  • Припрема по училишна програма
  • Самостојни часови

Сите горе наведени курсеви Ви ги нудиме на англиски, германски и албански јазик.

  • Исто така имаме курсеви на македонски јазик за странци.

За секој завршен курс слушателот добива сертификат за познавање на јазик.
 
 
 
 

ИЗБОР НА КУРСЕВИ

 
 
united-kingdom
 
 
 
germany
 
 
 
republic-of-macedonia
 
 
 
 
 
 
 
Курсеви за предшколска возраст
 
 
 
 
 
 
Курсеви за школска возраст
 
 
 
 
 
Курсеви за средношколци
 
 
 
 
 
Курсеви за студенти
 
 
 
 
 
Курсеви за возрасни
 
 
 
 
 
Брз курс за изучување на јазик
 
 
 
 
 
Припрема по училишна програма
 
 
 
 
 
Самостојни часови
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Работно време:

Понеделник-Сабота 09:00 - 22:00
Недела Затворено

 
 
 
 
 

Контакт:

 
English Club, Vasko Karangeleski 41-2/5
7000 Bitola | Phone: +389 75 311 950
 
*
 
*
 
*